Miért pont Everpure?

Az AVAL Kft. - az Everpure Magyarországi Vezérképviselete - jelenti
Rengeteg probléma adódik abból, hogy a víztisztításhoz használt anyagok nagy részének nem megfelelõ a pH értéke, ezért gyakran túl kemény, vagy éppen túl lágy lesz az ivóviz, ami a vízzel kapcsolatos gondokhoz vezet, mint például a vízvezetékek korai elhasználódása, a készülékek alkatrészeinek meghibásodása, elvízkövesedése.   A különbözõ problémáktól függetlenül, az ivóvíznek gyakran rossz íze, kellemetlen, émelyítõ szaga van, és számos élõsködõt tartalmaz. A vízvezetékek korrodálódása a vízben nemkívánatos kemikáliák megjelenését idézi elõ, a vízkõ pedig tönkreteheti a vizes berendezéseket, és a vezetékeket. Ezért tanácsos manapság vízszûrõrendszert használni. Egy Everpure ivóvízrendszer beszerelése optimális megoldást kínál a vízproblémák leküzdésére, minõségi ivóvizet szolgáltat, a palackozott vizek áaranak csupán a töredékéért.

Az Everpure háztartási ivóvízrendszerek könnyedén, kis helyre beszerelhetõek, a mosgató alá, a vízvezetékre csatlakoztatva, kristálytiszta ivóvizet nyújt, mindenféle elektromos csatlakozás nélkül. Az Everpure termékeket az NSF és a TÜV vizsgálta be, semlegesíti a klórt a vízben, eltávolítja a szennyezõ részecskéket, a kellemetelen íz - és illatanyagokat.

Az Everpure cég filozófiája, hogy használható és minõségi víztisztítási megoldást kínáljon fel, mind vállalatok, mind pedig magányszemélyek számára, anélkül, hogy bármilyen hozzáadott kémiai anyaggal, vagy egyéb összetevõvel veszélyeztetné a felhasználók egészségét. Az Everpure 1933-as fennállása óta jelen van a vízszûrõpiacon, rengeteg tapasztalattal rendelkezik,  megbízhatóság és magasfokú fejlesztések jellemezik.

Az Everpure ivóvízrendszerek ipari felhasználásban is elsõ osztályú minõséget nyújtanak, több nagyvállalat is már évek óta elégedett ügyfelei közé tartozik. Számtalan elõírásnak kell megfelelnie egy vízszûrõrendszernek, ahhoz, hogy nagy teljesítményû üzemek is felhasználhassák azt, az Everpure szûrõk eleget téve ezeknek az elvárásoknak kristálytiszta, zamatos, kiváló ízû  vizet nyújtanak.  Az Everpure készülékei hosszú élettartamúak, alacsony fenntartási költséggel járnak, és környezetkínmélõek.